Használt motor

eladó | használt | autó, motor, jármű | motorkerékpár 2012.11.03 16:48

Mindenkinek eljön az életében a pillanat, amikor úgy érzi, hogy szabadságvágyát úgy elégítheti csak ki, ha a száguldás minden pillanatát kiélvezi. A szelet, a határtalan kilátást és az adrenalin testet átjáró érzését. Ilyenkor jól egy használt motor, amivel mindezt elérhetjük!

Használt motorMegszeretni a motorozást nem mindenkinek sikerül, aki azonban belebondul ebbe a világba, azt könnyen nem eresztik a lóerők. Azoknak, akik ezzel az élménnyel kelnek és fekszenek, az egyik fordulópont az életükben, amikor végre sikerül beruházni egy kétkerekű csodára.

A legelső motor pedig általában használt motor, aminek megvan az az előnye, hogy olcsóbb és akár hitellel is hozzájuthatunk, viszont megvan az a hátránya, hogy nem tudjuk pontosan, kitől és mit veszünk, és lehet a vétel egy zsákbamacska is.

Ettől függetlenül körültekintéssel eljárva meg tudjuk magunkat védeni, és csökkenthetjük a kockázatot. Ha szeretnénk áttekinteni a kínálatot, elég csak megnézni az ingyeneshirdetes.net azon aloldalát, amelyik az eladó motorkkal foglalkozik.

Kis tapasztalattal és odafigyeléssel itt már ki lehet szűrni azokat a motorokat, amik elnyerik a tetszésünket és amik iránt van egyfajta alap bizalom. A legjobb, ha inkább gyári állapotú motort nézünk, mert annál kisebb az esély arra, hogy korábban összetörték, és hogy szakszerűtlenül javították meg.

A kevésbé tapasztalt motorvásárló nehezen szúrja ki az apró, adott motorra nem illő részleteket (pl. a típustól idegen alkatrészeket), de ha van egy tapasztaltabb ismerősünk, nyugodtan kérjük a segítségét, csak előnyünkre kovácsolhatjuk ezt.

Használt motorAhogy a kocsi esetében, úgy a motor megtekintését sem célszerű egyedül végezni, és a személyes találkozók során meggyőzödhetünk a motor állapotáról. Vannak olyan helyzetek, amik árulkodnak (például egy megbízhatóbb külsejű eladótól vagy családapától jobb műszaki állapotú gépet remélhetünk), és persze bízhatunk a megérzéseinkben is ilyenkor.

A lényeg, hogy tiszta fejjel gondolkodjunk, és az alkalmi vételek helyett a biztos dolgokra menjünk. Akárhogy is történik, az ingyeneshirdetes.net az első segítséget nyújtja azzal, hogy összeszedi egy csokorba a lehetőségeket.